Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kestirme görmek

Rüyada saç kestirme görmek

Rüyada saç kestirme görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulur.

Rüyada saç kestirme gördüyseniz:

  • Farkında olmadan her zamankinden fazla yiyerek rahatsızlanmanız mümkündür.

Rüyada başkasının saç kestiğini görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kızının saçını kestiğini görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine delalet eder.

Rüyada kuaföre saç kestirmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin saçını kestiğini görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada annemin saçımı kestiğini görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada saçını kestirmiş olduğunu görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, rahatın yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının saç kestirmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya işaret eder.

Rüyada berbere saç kestirmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments