Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saç kestirmek

Rüyada kendi saç kestirmek

Rüyada kendi saç kestirmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi saç kestirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiye zaman ayırmanız ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada arkadaşının saç kestirdiğini görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçını kestiğini görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, tövbelerinin kabul olacağına yorulur.

Rüyada saçı kestirmiş görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, insanları kandıracağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kahkül kestirmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, iyiliğe ve güzelliğe, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç kestirmeye çalışmak rahatının ve huzurunun bozulacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç kestirip ağlamak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına delalettir.

Rüyada saçını çok kısa kestirmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada saçlarını kısacık kestirmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments