Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçımı kestiğimi görmek

Rüyada kendi saçımı kestiğimi görmek

Rüyada kendi saçımı kestiğimi görmek sorunlarının son bulacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, çok daha büyük adımların atılacağına, yeni işlere atılacağına alamet eder.

Rüyada kendi saçımı kestiğimi gördüyseniz:

  • Hangisini kabul edeceğinizi detaylı düşünmenizde fayda var.

Rüyada saçını kestıgını görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küt saç kestirmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç kestirmeye gitmek işinden uzaklaşacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını kestiğini görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçımı kısa kestirmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçını kestirmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek berberinde saç kestirmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments