Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının yarısının kesildiğini görmek

Rüyada saçının yarısının kesildiğini görmek

Rüyada saçının yarısının kesildiğini görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada saçının yarısının kesildiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirici işlerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada saçının yarısının kesildiğini görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada saçının yarısının kel olduğunu görmek rakipsiz hale geleceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada saçının yarısının döküldüğünü görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına alamet eder.

Rüyada saçın yarısını kesmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına inanılır.

Rüyada saçın yarısını kestirmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının yarısını kestirmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine delalettir.

Rüyada saçlarının yarısının döküldüğünü görmek inancını bir kenara atacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının yarısını beyaz görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments