Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının yarısının kel olduğunu görmek

Rüyada saçının yarısının kel olduğunu görmek

Rüyada saçının yarısının kel olduğunu görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına inanılır.

Rüyada saçının yarısının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişiler var.

Rüyada saçın yarısını kel görmek galibiyet kazanacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının yarısının kel olduğunu görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada saçının yarısını kel görmek geçim derdine düşmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada yarı kel kalmak olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kafanın yarısını kel görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada kendini yarı kel görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, muradın yerine geleceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına delalettir.

Rüyada kafasının yarısını kel görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının yarısının kesildiğini görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, verilen emeklerin heba olacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments