Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın yarısını kestirmek

Rüyada saçın yarısını kestirmek

Rüyada saçın yarısını kestirmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada saçın yarısını kestirmek gördüyseniz:

  • Yakında işler netleşmeye başlayacak, şimdilik sakin şekilde bir köşede beklemenizde fayda var.

Rüyada saçının yarısını kestirmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada saçın yarısını kestirmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının yarısının döküldüğünü görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada saçının yarısının beyazladığını görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine alamet eder.

Rüyada saçının yarısının kel olduğunu görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada saçının yarısını beyaz görmek rahat nedir öğreneceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet eder.

Rüyada saçının yarısının döküldüğünü görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, işlerinin hızlanacağına delalet eder.

Rüyada saçın yarısını kel görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments