Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın yarısını kesmek

Rüyada saçın yarısını kesmek

Rüyada saçın yarısını kesmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, acı veren kazalara, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın yarısını kesmek gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi en iyi şekilde uyan seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Rüyada saçının yarısını kesmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada saçın yarısını kesmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sakalın yarısını kesmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına yorulur.

Rüyada namazı yarıda kesmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada saçının yarısının kel olduğunu görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının yarısının koptuğunu görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalettir.

Rüyada saçın yarısını kestirmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine tabir olunur.

Rüyada saçının yarısının döküldüğünü görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments