Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının yarısının döküldüğünü görmek

Rüyada saçının yarısının döküldüğünü görmek

Rüyada saçının yarısının döküldüğünü görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, elde edilecek menfaatlere, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçının yarısının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklar kaçınılmaz olsa da, karşı tarafı dinlemeniz bakış açılarını anlamanıza yardım edebilir veya geleceğinizi ilgilendiren kalıcı zararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada saçının yarısının kesildiğini görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının yarısını kesmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada saçın yarısını kel görmek aradığı kişiyi bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına delalet eder.

Rüyada saçının yarısını kel görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçının yarısını kestirmek umutlarının boşa çıkmayacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine delalettir.

Rüyada saçın yarısını kesmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının yarısını beyaz görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine tabir olunur.

Rüyada saçının yarısının koptuğunu görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments