Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının yarısını beyaz görmek

Rüyada saçının yarısını beyaz görmek

Rüyada saçının yarısını beyaz görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saçının yarısını beyaz gördüyseniz:

  • Yeni yıla yönelik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada saçının yarısını beyaz görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine delalettir.

Rüyada saçının yarısını kestirmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada saçlarının yarısının döküldüğünü görmek onlara sanat öğreteceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada saçın yarısını kel görmek birikim yapılacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçının yarısını kel görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının yarısının beyazladığını görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, işlerinin kolaylaşacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada saçının yarısının döküldüğünü görmek üzerinde kafa yoracağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçın yarısını kesmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments