Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının yarısını kel görmek

Rüyada saçının yarısını kel görmek

Rüyada saçının yarısını kel görmek kalbini tekrar hayata açacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalet eder.

Rüyada saçının yarısını kel gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde dekoratif değişiklikler yapabilir, taşınabilir veya ev alışverişlerine zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada saçının yarısını kel görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada saçın yarısını kel görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, onlara sanat öğreteceğine işaret eder.

Rüyada saçının yarısının kel olduğunu görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine inanılır.

Rüyada kafasının yarısını kel görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kafanın yarısını kel görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına delalettir.

Rüyada kendini yarı kel görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yarı kel kalmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, ticaret ehli kimse olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçın yarısını kesmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, gelişeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments