Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının yarısının koptuğunu görmek

Rüyada saçının yarısının koptuğunu görmek

Rüyada saçının yarısının koptuğunu görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, ilişkilerin noktalanacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına yorulur.

Rüyada saçının yarısının koptuğunu gördüyseniz:

  • Mesleki konularda bazı terslikler devam edebilir.

Rüyada saçının yarısını kesmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, işlerinin kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada saçlarının yarısının döküldüğünü görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının yarısının beyazladığını görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, hedeflerini tutturamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçın yarısını kesmek sıkıntılarını aşacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, bir fitne çıkarmaya alamet eder.

Rüyada saçının yarısının döküldüğünü görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının yarısını kel görmek kendini yiyip bitireceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının yarısının kel olduğunu görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet eder.

Rüyada saçın yarısını kestirmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments