Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç içinde yara görmek

Rüyada saç içinde yara görmek

Rüyada saç içinde yara görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, iyileşme göstereceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, bilakis malının çoğalacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada saç içinde yara gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlayabilir, eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada saç içinde yara görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada saçının içinde yara görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalettir.

Rüyada saçın içinde yara görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunu yara içinde görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakları yara içinde görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada bacakları yara içinde görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını yaralar içinde görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, çok hayırlı şeylere, mutluluktan havalara uçacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments