Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, aile hayatına adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Uzlaşmamakta ısrarcı olmanız durumda kazananı olmayan tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet eder.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, bolluk içinde yaşamaya, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek hayatınızın neşe dolacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Rüyada kafanın bir kısmını kel görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının ağardığını görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada saçının ön kısmının döküldüğünü görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işaret eder.

Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek diplomalarının artacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments