Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının bir kısmını kel görmek

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmını kel gördüyseniz:

  • Pek çok şeyin olması mümkün.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine delalettir.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulur.

Rüyada kafanın bir kısmını kel görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının bir kısmının döküldüğünü görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına işarettir.

Rüyada saçının bir kısmını beyaz görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saçının bir kısmının koptuğunu görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments