Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın bir kısmını kestirmek

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çok sayıda borca gireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzla ilgili güzel fikirleriniz olabilir.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada saçın bir kısmının beyazladığını görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine işarettir.

Rüyada saçının bir kısmının kesildiğini görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, helal kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada saçının bir kısmının beyazladığını görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının bir kısmının döküldüğünü görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kişinin başarılarının artacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, kötülüklerden uzak olacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments