Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını gür görmek

Rüyada kendi saçını gür görmek

Rüyada kendi saçını gür görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine delalettir.

Rüyada kendi saçını gür gördüyseniz:

  • Bir hayal kırıklığı yaşamanız olasıdır.

Rüyada gür saçlı olmak işinde terfi edeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada saçları gür görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçını gür görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini gür saçlı görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına tabir olunur.

Rüyada saçı gür görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarını gür görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada gür sarı saç görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kendine geleceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının gürleştiğini görmek rahata ve huzura kavuşacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments