Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçında kına görmek

Rüyada saçında kına görmek

Rüyada saçında kına görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Rüyada saçında kına gördüyseniz:

  • Duygusal manipülasyonlar ya da blöfler söz konusu olabilir.

Rüyada saçına kına sürmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına işarettir.

Rüyada saça kına görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada saça kına yakıldığını görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Rüyada saça kına koymak karanlığın biteceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada saçına kına yakmak çabalarının boşa çıkacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine inanılır.

Rüyada saçını kına yakmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine işarettir.

Rüyada saçındaki kınayı yıkamak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada saçlarını kınalı görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments