Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça kına görmek

Rüyada saça kına görmek

Rüyada saça kına görmek çalışıyorsa terfi alacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kendi çok iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada saça kına gördüyseniz:

  • Farkındalığınızı arttıracak aktiviteler aynı zamanda yaşam tarınızı da zenginleştirebilir.

Rüyada saçını kına yakmak çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada saça kına sürmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına inanılır.

Rüyada saçını kınalı görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarına kına yakmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, başarılarının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçına kına yakıldığını görmek istediği arabaya bineceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına rivayet eder.

Rüyada saçına kına sürmek kısmetlerin azalacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada saçlarını kınalı görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments