Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kınalı görmek

Rüyada saçlarını kınalı görmek

Rüyada saçlarını kınalı görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalet eder.

Rüyada saçlarını kınalı gördüyseniz:

  • Sizin şanssızlığınızdan çok, çevrenizdeki birisinin başına gelen bir duruma üzülebilirsiniz.

Rüyada saçı kınalı görmek üzeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçına kına yakılmış görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet eder.

Rüyada saçındaki kınayı yıkamak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işaret eder.

Rüyada kınalı saç görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına işarettir.

Rüyada saçını kına sürmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saça siyah kına yakmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada beyaz saça kına yakmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments