Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça kına koymak

Rüyada saça kına koymak

Rüyada saça kına koymak çok zor bir duruma düşeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, esenliğe kavuşulacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine delalettir.

Rüyada saça kına koymak gördüyseniz:

  • Maddi getirisi olabilecek işlere odaklanmalı, getirisiz olanları elimine etmelisiniz.

Rüyada saça kına koymak çok hayırlı işlere atılacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına işaret eder.

Rüyada kına koymak moral bozukluğu yaşanacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Rüyada saçta kına yakmak tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saça kına yakılmış görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarına kına yakmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada başkasının saçına kına yaktığını görmek mevki makam sahibi olunacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının saçına kına yakmak hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işarettir.

Rüyada saçıma kına yakmak büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments