Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin papatya verdiğini görmek

Rüyada birinin papatya verdiğini görmek

Rüyada birinin papatya verdiğini görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına alamet eder.

Rüyada birinin papatya verdiğini gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek veya yaptığınız bağlantılar kanalıyla daha iyi bir hayat kurmak için gereken her şeye sahipsiniz.

Rüyada birinin papatya verdiğini görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, para sahibi olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına yorulur.

Rüyada demet papatya görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına yorulur.

Rüyada kırmızı papatya görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada gül papatya görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden papatya almak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine işarettir.

Rüyada papatya yediğini görmek kötü haberlerin alınacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı papatya almak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta papatya görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments