Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın kıvırcık olduğunu görmek

Rüyada saçın kıvırcık olduğunu görmek

Rüyada saçın kıvırcık olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hevesinin kursağında kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, ona mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada saçın kıvırcık olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendinizi suçlu hissetmenizi sağlama çabasında olabilir.

Rüyada birini kıvırcık saçlı görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işarettir.

Rüyada saçın kıvırcık olduğunu görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada kıvırcık sarı saç görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının kıvırcık olduğunu görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada saçlarını uzun ve kıvırcık görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına işarettir.

Rüyada kıvırcık saç görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, ağzının tadının bozulacağına işaret eder.

Rüyada saçı kıvırcık yapmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, çok yorulacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments