Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, zararlarını telafi edeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi en iyi şekilde yansıtabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada kıvırcık saç yapmak kazançlı işlere gireceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına yorulur.

Rüyada saçı kıvırcık yapmak yaşamın daha kolay hale geleceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada saçını kıvırcık yapmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada saçları kıvırcık yapmak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kıvırcık salatası yapmak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada kıvırcık saç görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işarettir.

Rüyada kıvırcık saçlı olduğunu görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments