Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı kıvırcık yapmak

Rüyada saçı kıvırcık yapmak

Rüyada saçı kıvırcık yapmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, problemlerini çözeceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine rivayet eder.

Rüyada saçı kıvırcık yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarını organize etmeye veya harekete geçirmeye çalışarak zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak bolluğun ve bereketin düşeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine işaret eder.

Rüyada saçını kıvırcık yapmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kıvırcık saç yapmak hoş olmayan sözler işiteceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kazancını arttıracağına işaret eder.

Rüyada saçı kıvırcık yapmak dinine bağlı kalacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçları kıvırcık yapmak istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıvırcık salatası yapmak kötü durumlara düşürüleceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada saçını kıvırcık ve uzun görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının kıvırcık olduğunu görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments