Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kıvırcık saçlı görmek

Rüyada birini kıvırcık saçlı görmek

Rüyada birini kıvırcık saçlı görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine alamet eder.

Rüyada birini kıvırcık saçlı gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda artış görüluyor.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine inanılır.

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada düz saçın kıvırcık olduğunu görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kıvırcık görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada kendini kıvırcık saçlı görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, sorunlarının yakında biteceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada turuncu kıvırcık saç görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı rivayet eder.

Rüyada kıvırcık saçlı adam görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçlı kadın görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, kucaklaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments