Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıvırcık saç görmek

Rüyada kıvırcık saç görmek

Rüyada kıvırcık saç görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, zor bir durumda kalacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada kıvırcık saç gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmanın faydası olmayacağa benziyor.

Rüyada kıvırcık saçı düz görmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada saçını kıvırcık yapmak hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düz saçın kıvırcık olduğunu görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kıvırcık görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıvırcık saç görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçlı olmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, biraz dinleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments