Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının kıvırcık olduğunu görmek

Rüyada saçlarının kıvırcık olduğunu görmek

Rüyada saçlarının kıvırcık olduğunu görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çirkin amellere işarettir.

Rüyada saçlarının kıvırcık olduğunu gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için gerçekleri özel olarak ele almalı ya da dile getirmelisiniz.

Rüyada kıvırcık saçlı olduğunu görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalet eder.

Rüyada kendini kıvırcık saçlı görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına inanılır.

Rüyada siyah kıvırcık saç görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına işarettir.

Rüyada saçının kıvırcık olduğunu görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada saçları kıvırcık görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, engel tanımayan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kıvırcık görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada birini kıvırcık saçlı görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments