Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını uzun ve kıvırcık görmek

Rüyada saçlarını uzun ve kıvırcık görmek

Rüyada saçlarını uzun ve kıvırcık görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada saçlarını uzun ve kıvırcık gördüyseniz:

  • Her şey iyi giderken birden bire başarısız durumlara düşebilirsiniz.

Rüyada saçlarını uzun ve kıvırcık görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, eline büyük paralar geçeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kıvırcık uzun saç görmek sonunda mutlu olacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada saçını kıvırcık ve uzun görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada uzun kıvırcık saç görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek kişinin her daim iyi anılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada turuncu kıvırcık saç görmek makamını garantileyeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını kıvırcık yapmak umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments