Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçımı kestirdiğimi görmek

Rüyada saçımı kestirdiğimi görmek

Rüyada saçımı kestirdiğimi görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada saçımı kestirdiğimi gördüyseniz:

  • Sanatsal veya yaratıcılık isteyen konularda zihniniz çok açık olabilir veya duygusal anlamda hayallere dalabilirsiniz.

Rüyada kendi saç kestirmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, imkanlarının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun saç kestirmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının kestirdiğini görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin saçını kestirdiğini görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kişinin kendi saçını kestiğini görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada bebek saçı kestirmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının saçının kestirdiğini görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments