Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saç kestirmek

Rüyada uzun saç kestirmek

Rüyada uzun saç kestirmek parasal sıkıntıların son bulacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun saç kestirmek gördüyseniz:

  • Sizi memnun edecek şeyleri gerçekleştirebilmek için türlü sayıdaki seçeneğinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret eder.

Rüyada uzun saç kestirmek işlerden hayır gelmeyeceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada uzun saçı kestirmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada saçlarının kestirdiğini görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada saç kestireceğini görmek kolaylık elde edeceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını kestiğini görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, kazancının eksilmeyeceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, istediği herşeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını kısacık kestirmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments