Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişinin kendi saçını kestiğini görmek

Rüyada kişinin kendi saçını kestiğini görmek

Rüyada kişinin kendi saçını kestiğini görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kişinin kendi saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Tahmin etmediğiniz bir kişiden mektup veya telefon alırsanız sakın şaşırmayın.

Rüyada kişinin kendi saçını kestiğini görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada saçını kestiklerini görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, huzurun bozulacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun saçını kestirmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine inanılır.

Rüyada bebeğin saçını kestirmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını kestirmiş olmak kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Rüyada saçını kestirmekten vazgeçmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, iyiliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada kendi saçını kestiğini görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, hüsrana uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments