Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı kınalı birini görmek

Rüyada saçı kınalı birini görmek

Rüyada saçı kınalı birini görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, karlı işler yapacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, zararını tamamen kapatacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada saçı kınalı birini gördüyseniz:

  • Uzun süredir devam eden işler tamamlanabilir, beklenen cevaplar gelebilir veya bazı işler sona erebilir.

Rüyada saçına kına yaktığını görmek işlerdeki karın artacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına inanılır.

Rüyada kınalı saç görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada birinin saçına kına yakmak sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçına kına yakmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, çevreye karşı itibarın artacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını kınalı görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada saçına kına yakılmış görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, kazancın yarı yarıya artacağına işaret etmektedir.

Rüyada saça siyah kına yakmak karşılığını bulacağına, tabiri caizse can bulacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçına kına yakıldığını görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments