Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kınalı saç görmek

Rüyada kınalı saç görmek

Rüyada kınalı saç görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada kınalı saç gördüyseniz:

  • Grup aktivitelerine veya bazı organizasyonlara katılmanız imajınızı güçlendirebilir veya ününüzü arttırabilir.

Rüyada birinin saçına kına yakmak içsel güvensizliklerinize, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı kınalı görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin saçına kına yaktığını görmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının saçına kına yakmak uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, güzel bir iş fırsatına yorulmaktadır.

Rüyada saçlara kına yakmak hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, onların başarıları ile övüneceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçıma kına yakmak kötü günlerin arkada kalacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saça siyah kına yakmak yanlış yatırımlar yapılacağına, rahatlığa erileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine işarettir.

Rüyada saça kına yakılmış görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, yüzünün her daim güleceğine, ölümcül hastalıklara işaret rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments