Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına kına yaktığını görmek

Rüyada saçına kına yaktığını görmek

Rüyada saçına kına yaktığını görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, rahatsızlık vereceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada saçına kına yaktığını gördüyseniz:

  • Size söylenen şeyleri veya yapılan teklifleri iyi değerlendirmelisiniz.

Rüyada saçı kınalı görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, iyi haberler alınacağına inanılır.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada saçına kına yakılmış görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçında kına görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçına kına yakıldığını görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kazanca kavuşacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçta kına yakmak iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saça kına sürmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments