Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına kına yakılmış görmek

Rüyada saçına kına yakılmış görmek

Rüyada saçına kına yakılmış görmek rahat bir hayat yaşayacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, suçlamalardan aklanılacağına, kimseden korkmayacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada saçına kına yakılmış gördüyseniz:

  • İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir.

Rüyada saça kına yakıldığını görmek arkasından gıybet edeceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saça kına yakılmış görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçına kına yakılmış görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada saçına kına yakıldığını görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada elinde kına yakılmış görmek rızkın ve kazancın artacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, kişinin yasa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kına yakıldığını görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, tatsız haberlerin alınacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kına yakılırken görmek çok büyük mutluluk duyacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments