Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça sarımsak sürmek

Rüyada saça sarımsak sürmek

Rüyada saça sarımsak sürmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa rivayet eder.

Rüyada saça sarımsak sürmek gördüyseniz:

  • Kararsız veya istikrarsız kişiler veya belirsizlik içeren olaylar belli bir davranış belirlemenizi zorlaştırabilir.

Rüyada saça sarımsak sürmek ona kol kanat gereceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine işarettir.

Rüyada saça sarımsak görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine yorulur.

Rüyada saçlara jöle sürmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada saça hamur sürmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına rivayet eder.

Rüyada saç krem sürmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada saça zeytinyağı sürmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, büyük paralar kazanılacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Rüyada saçlarına jöle sürmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada saça ilaç sürmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments