Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlara jöle sürmek

Rüyada saçlara jöle sürmek

Rüyada saçlara jöle sürmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatın yoluna gireceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada saçlara jöle sürmek gördüyseniz:

  • Bazı endişelerinizi bilinir kılmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada saçlarına jöle sürmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada saça jöle sürmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlara jöle sürmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine işaret eder.

Rüyada saç jöle sürmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, onun zamanını çalacağına delalettir.

Rüyada saçına jöle sürmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine yorulur.

Rüyada jöle sürmek başarısızlıklara düşeceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada saçlarına jöle görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saça jöle görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments