Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarına jöle sürmek

Rüyada saçlarına jöle sürmek

Rüyada saçlarına jöle sürmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, insanların hayır dualarını alacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine inanılır.

Rüyada saçlarına jöle sürmek gördüyseniz:

  • Kayıplarınız olabilir.

Rüyada saçlarına jöle sürmek zor durumlara düşüleceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlara jöle sürmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç jöle sürmek çok mutlu olunacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada saçına jöle sürmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada saça jöle sürmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada jöle sürmek eve huzur dolacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada saça jöle görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine delalet eder.

Rüyada saç jölesi görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, zor durumlara düşeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments