Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça hamur sürmek

Rüyada saça hamur sürmek

Rüyada saça hamur sürmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada saça hamur sürmek gördüyseniz:

  • İletişimi hızlandırmanız yeni seçeneklerin farkına varmanızı sağlayabilir.

Rüyada saça hamur sürmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada hamura yağ sürmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına işarettir.

Rüyada hamurun içinde saç kılı görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada hamurun içinde saç görmek arkasından gıybet edeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçta hamur pişirmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamurda saç görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, hastalıklarının düzeleceğine işarettir.

Rüyada saç jöle sürmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, güzel sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada saça zeytinyağ sürmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments