Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça zeytinyağı sürmek

Rüyada saça zeytinyağı sürmek

Rüyada saça zeytinyağı sürmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, helal ekmek yiyeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada saça zeytinyağı sürmek gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı bulmak veya plan yapmak konusunda başkalarından destek ya da cevap bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada saçına zeytinyağı sürmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saça zeytinyağı sürmek çok iyi sonuçlar vereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafaya zeytinyağı sürmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüze zeytinyağı sürmek çok yoğun çalışacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, başarının adım adım yaklaşacağına işarettir.

Rüyada zeytinyağı istemek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada zeytinyağı yediğini görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada zeytinyağı döktüğünü görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments