Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağını toprağa basmak

Rüyada ayağını toprağa basmak

Rüyada ayağını toprağa basmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, ele geçen parada artış olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayağını toprağa basmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız değişebilir.

Rüyada toprağa yalın ayak basmak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağını toprağa basmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumuşak toprağa basmak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına inanılır.

Rüyada kırmızı toprağa basmak hem yaşama olan inancına kavuşacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak toprağa basmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, şartlarının da zenginleşeceğine işarettir.

Rüyada yalınayak toprağa basmak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada toprağa basmak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak basmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments