Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada necasete basmak

Rüyada necasete basmak

Rüyada necasete basmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına delalettir.

Rüyada necasete basmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada necasete basmak yeni bir sayfa açacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine yorulur.

Rüyada kendi necasetini görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvan necaseti görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada elinde necaset görmek tazeleneceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada necaset görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, gelirinin eksileceğine delalettir.

Rüyada necaset yemek kalp kıracağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yeni bir hayat kurulacağına delalet eder.

Rüyada bebek necaseti görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan necaseti görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, geçim derdi çekmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments