Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça altın takmak

Rüyada saça altın takmak

Rüyada saça altın takmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, birlikte kâh ağlayacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada saça altın takmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeli siniz.

Rüyada saça altın takmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, prestij kazanılacağına, başarılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada kulağına altın küpe takmak azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, hileye, fesada bulaşacağına tabir olunur.

Rüyada altın kelepçe takmak buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada eski altın yüzük takmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük altın takmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, aşama göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileklik takmak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada altın köstek takmak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın künyeler takmak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, mutluluğunun katlanacağına, kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments