Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın köstek takmak

Rüyada altın köstek takmak

Rüyada altın köstek takmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada altın köstek takmak gördüyseniz:

  • Belli planları değiştirmek ya da uygulanması için ısrarcı olmak, farklı şekilde yorumlanmanıza neden olabilir.

Rüyada altın köstek takmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına delalet eder.

Rüyada altın köstek görmek isabetli adımlar atılacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın köstekli saat görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, sıkıntının günden güne artacağına işarettir.

Rüyada köstekli saat bulmak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalettir.

Rüyada köstek görmek çaresizleşeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada düğünde geline altın takmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına işarettir.

Rüyada evlenen birine altın takmak sevdiği kimseden hayır göreceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birinden altın bilezik takmak uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments