Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın künyeler takmak

Rüyada altın künyeler takmak

Rüyada altın künyeler takmak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerin sarpa saracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işaret eder.

Rüyada altın künyeler takmak gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada kola altın künye takmak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koluna altın künye takmak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine işarettir.

Rüyada altın künyeler takmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Rüyada altın künye takmak rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş künye takmak saygısını toplayacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kola künye takmak aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada künye takmak sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine yorulur.

Rüyada asker künyesi takmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, giderlerin artış göstereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments