Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç taramak

Rüyada saç taramak

Rüyada saç taramak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, galibiyetlerinin artacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, feraha ermeye, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada saç taramak gördüyseniz:

  • Ardından, iyi mi yoksa kötü mü yaptığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada kadın saçı taramak aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada birini saçını taramak burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, işlerinin karışacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinin saçını taramak adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada birinin saçlarını taradığını görmek şansızlığın kırılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, büyük paralar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin saçını taradığını görmek bunalıma düşeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine tabir olunur.

Rüyada birinin saçlarını taramak sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kısmetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun saç taradığını görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine rivayet eder.

Rüyada banyoda saç taramak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments