Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç sarmak

Rüyada saç sarmak

Rüyada saç sarmak artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, refah içinde olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine işaret eder.

Rüyada saç sarmak gördüyseniz:

  • Başarı elde edeceğiniz konularda sizi engellemeye veya yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada saça bigudi sarmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada saç sarmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına inanılır.

Rüyada üzerini karınca sarmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada lahana dolması sarmak maddi çıkmazların biteceğine, her daim bereketli işler yapacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına inanılır.

Rüyada birini kefene sarmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalettir.

Rüyada üzüm yaprağı sarmak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, sorunların çabucak halledileceğine tabir olunur.

Rüyada bebek sarmak hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara lahana sarmak sorunlarının yakında biteceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments