Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara lahana sarmak

Rüyada kara lahana sarmak

Rüyada kara lahana sarmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, istediği noktalara ulaşacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına işaret eder.

Rüyada kara lahana sarmak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı duygular veya davranış değişiklikleri dikkat gerektiriyor.

Rüyada kara lahana sarmak kazancın yarı yarıya artacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kara lahana dolması sarmak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada lahana sarması sarmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına delalet eder.

Rüyada lahana dolması sarmak işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine delalettir.

Rüyada lahana sarmak sağlığına kavuşacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada beyaz lahana sarmak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara lahana aldığını görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara lahana sarması görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments