Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerini karınca sarmak

Rüyada üzerini karınca sarmak

Rüyada üzerini karınca sarmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, mal mülk kazanacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, keyifli sohbetler edeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına işarettir.

Rüyada üzerini karınca sarmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya dış görünüşünüzde yapmanız gereken değişiklikler var.

Rüyada karınca sardığını görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, birçok iş teklifi alınacağına delalettir.

Rüyada vücudu karınca sarmak miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine inanılır.

Rüyada karınca sarmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerini karınca sarmak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada dolma sardığını görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, namının yürüyeceğine inanılır.

Rüyada bebek sarmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada börek sarmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yarasını sarmak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, daha sonra işlerin açılacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments