Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek sarmak

Rüyada bebek sarmak

Rüyada bebek sarmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, geri planda kalacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına delalettir.

Rüyada bebek sarmak gördüyseniz:

  • Yılbaşı planlarınız arkadaşlık ilişkilerinizin pekişmesini sağlayabilir.

Rüyada bebek sarmak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeği sarmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, bol rızık sahibi olunacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada başına sarık sarmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumak sarmak kolaylıklarla karşılaşacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına alamet eder.

Rüyada tütün sarmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karınca sarmak talihin yüze güleceğine, yeni yerler göreceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz lahana sarmak stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün sarmak başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments